За Критика

Alavux Александар Балтик Александар Видиновски Александар Гавровски Александар Саздовски Ана Стојаноска Артан Садику Билјана Ванковска Бојан Чакра Васко Атанасоски ViksaaSkool В.Л.Адо Владо Апостолов Влатко Деков […]

The Raveonettes

Pe’ Ahi

Pe’Ahi е името на легендарното и опасно место за сурферите во Мауи на Хаваи, а воедно и насловот на новиот албум на Raveonettes, на кој […]

El Columpio Asesino

Ballenas muertas en San Sebastian

На 6-ти декември 2012 година, еден кит беше исфрлен на Ла Конча плажата во Сан Себастијан, умирајќи пред очите на туристите – посетители на плажата. […]