Последен поздрав до мајсторо

Симеон Иванов Канго 1951-2018

26ти март, две и осумнаеста, понеделник. Кисне цело сабајле, Кочани сиво како бурија. Како по обичај. Скролам патолошки по тајмлајните, и има шо да видам: […]