Е'н 2 три @ Лаика

[Критика 053 / Балкан Велики 100]

1 i 10:35 2 ii 6:55 3 iii 15:20 4 iiii 11:15 5 iiiii 08:10 6 iiiiii 08:23   „ Како да си ја ставил/а [...]
▪ а р х и м у з ▪

Музичката критика преку архивирање, преглед и дијалог

а р х и м у за р х и м у з ▪ Музичката критика преку архивирање, преглед и дијалог Авторски регистар Адо, Летечки [...]
Казимир

̶#̶ ̶н̶ ̶и̶ ̶к̶ ̶о̶ ̶г̶ ̶а̶ ̶ш̶ ̶#̶ ̶с̶ ̶е̶ ̶в̶ ̶е̶ ̶р̶ ̶н̶ ̶а̶ ̶#̶ ̶с̶ ̶а̶ ̶м̶ ̶о̶ ̶#̶ ̶м̶ ̶а̶ ̶к̶ ̶е̶ ̶д̶ ̶о̶ ̶н̶ ̶и̶ ̶⌧̶ ̶а̶   [Критика 053]

1  ̶#̶ ̶н̶ ̶и̶ ̶к̶ ̶о̶ ̶г̶ ̶а̶ ̶ш̶ ̶#̶ ̶с̶ ̶е̶ ̶в̶ ̶е̶ ̶р̶ ̶н̶ ̶а̶ ̶#̶ ̶с̶ ̶а̶ ̶м̶ ̶о̶ ̶#̶ ̶м̶ ̶а̶ ̶к̶ ̶е̶ ̶д̶ ̶о̶ ̶н̶ ̶и̶ ̶⌧̶ ̶а̶    45:01   Од Dropbox датотеката на Марјан Чакмакоски, НИКОГАШ СЕВЕРНА, САМО МАКЕДОНИЈА.mp3 (755.52 KB), закачена на 8 јуни 2019 во 16:25 развиена во [...]
Казимир

RCF = rω²/g [Критика 052]

1 RCF = rω²/g 51:59   Казимир изготви број на g / RPM, го измери радиусот во mm на роторот за центрифуга (обично r max) [...]
Сашо Крстевски

Парусија [Критика 051]

Sašo Krstevski "Parusija" by Sašo Krstevski Концепт: Сашо Крстевски. Композиција и аранжмани: Сашо Крстевски. Програмирање, синтисајзер и вокали: Сашо Крстевски. Снимено во периодот 1997-99 со [...]
Petar, Martin & Alan

Imaginary Trends [Критика 050]

1 Смотра 00:24 2 Hot chicken 00:46 3 Сорта 02:25 4 Важна 00:45 5 All 12 of you 05:23 6 Кудикамо 02:20 7 Do something [...]
АрхиМуз 1991-2018

Музичката критика преку архивирање, преглед и дијалог

Авторски регистар A Адо, Летечки пекинезери, Dog Show, SJF Records (2014), Критика (2014) Алтипармаков Јане, ПМГ Колектив, 80ти ЕP, PMG Recordings (2014), Критика (2014) Анѓелков [...]
Петар Поланков

Limbo (mix drama) 2018 [Критика 049]

  1 Limbo (mix drama) 2018 38:38   / “You never had a Coca-cola in your life, you kidding me?” /   Од интроспективните агли на […]

Казимир

Бјорк не беше дома нажалост [Критика 048]

1 Бјорк не беше дома нажалост 28:49   Снимено на Исланд во март 2018.   Kazimir “Björk ne beše doma nažalost” by Kazimir п р е […]

За Критика

Alavux Александар Балтик Александар Видиновски Александар Гавровски Александар Саздовски Ана Стојаноска Артан Садику Билјана Ванковска Бојан Чакра Васко Атанасоски ViksaaSkool В.Л.Адо Владо Апостолов Влатко Деков […]

Казимир

Дојде јазик [Критика 047]

1 Дојде јазик 23:37 Законот за јазиците на „24 анализа“, „360 степени“ и „Топ тема“ Сечено, лепено и монтирано од Казимир Видео: Dachauer 172 /сите .gif-ови се позајмени […]

Frontal Cortex

Ignorance And Knowledge [Критика 046]

1 Stop The Time 3:11 2 Micromegas 2:11 3 Starry-Eyed Girl 5:20 4 Wonderland 5:30 5 In The Lion’s Mouth 3:39 6 Wild West 4:57 7 […]

Suns

Мојот сон е само мој [Критика 045]

1 Двајца 6:05 2 Зборувам? 6:05 3 Мисли 3:08 4 Врне 5:48 5 Белег 6:52 6 Обид 7:43 7 Гајле 1:19 8 Луѓе 4:49 9 Талог 5:32 10 Карпа 12:26 […]

Александар Ордев

2001/3 [Критика 044]

1 Јануари-октомври 5:45 2 Е а а 6:53 3 Е а а а а а 2:26 4 Тестови и квизови 6:30 5 Intermezzo 6:13 6 […]

Земја, можеби?

Земја, можеби? [Критика 043]

1 Не е за тебе. 11:16 2 Зелено, не е. 6:06 3 Не сум сигурен. 7:38 4 Најди ме. 5:29   Снимено во “one-take” на 21 […]

B.o.r.g.

________ [Критика 042]

1 Space calling 4:59 2 Kuiper belt 5:21 3 Lunar picknick 4:18 4 Star pub 5:35 5 Full Moon 3:44 6 Maryquaye 5:07 7 Time […]

Волтер М.А.Х.

Уличарски гримоари [Критика 041]

1 товиж едјоД 3:27 2 Луда земја 2:50 3 Богатиот скитник 2:52 4 Вуду манџа 4:16 5 Сништата 4:20 6 Капиталистичка свињичка 8:16 7 Патешествие 1:56 8 Купе бр. 13 /Скици за […]

Шерафедин Курт

Карадениз [Критика 040]

Шерафедин Курт

Detective Spook

Detective Spook [Критика 039]

Detective Spook

Казимир

@ Партизанска [Критика 037]

Казимир

Поган Паган

WⒶrking Class [Критика 036]

Поган Паган

Green Grass Dreams

4 songs EP [Критика 033]

Green Grass Dreams

Pogan Pagan

Ashes to ashes EP [Критика 032]

Pogan Pagan

Don't! Who? One.

Higherground [Критика 031]

Don’t! Who? One.