Сите зависат од богатите, освен ако самиот не си богаташ

На проаѓање со… Кирчо Арсовски

На 19 септември во Галеријата на Младинскиот Културен Центар е закажна втората самостојна изложба на цртежи на Кирчо Арсовски, фронтменот на култната кумановска банда Т.Б. […]