Водич за Exit 2015

Како што наближува почетокот на овогодинешниот 15-ти по ред Exit фестивал, повеќето кои се спремни да го посетат веќе ги имаат своите фаворити од огромниот […]

Во сеќавање на Spaceape

Stephen Samuel Gordon (1969 – 2014) познат под псевдонимите Spaceape и Daddy Gee е еден од најталентираните текстописци, поекти и вокалисти во историјата на електронската […]

Aphex Twin

Syro

Even after the initial excitement spawned by the relatively short marketing cycle of Syro has been superseded by post-listen discussions, just putting on a new […]