[преслушуваме] Мирко Попов

Ајде Мали [Балкан Велики 2017]

Мирко Попов „Ајде Мали“ [Балкан Велики 2017]

 

Музика и зборови: Мирко Попов, освен „Жута паткица и црвена количка“ Артур Попов Кујача
Миксано и мастерирано од Синиша Евтимов и Мирко Попов во Шупа во 2017
Инженерирано од Синиша Евтимов
Дизајн на обвивка: Виолета Качакова и Мирко Попов