[преслушуваме] Fighting Windmills

An Exercise in Surprise [Шарла]

Напишано и продуцирано од Fighting Windmills
Снимено од Младен Павлески во BPM Studio
Дополнителни снимања: Ненад Трифуновски, BPM Studio
Дополнителни снимања: Ивица Јанкуловски, Алшар студио
Микс и мастеринг: Ивица Јанкуловски, Алшар студио
Дизајн: Филип Буршлиев

 

26 април 2018 Шарла CD/DR 019