[преслушуваме] Леонард

АнРакија и УкРАНИУМ [Балкан Велики]

Сите песни напишани и снимени од Леонард Котевски во неговата дневна соба (2012-2014). Уредено и мастерирано од Дени Крстев во Студио 1060 во декември 2018. Обвивката на албумот е од Леонард Котевски. Извршен продуцент на албумот е Васко Атанасоски.

21 декември 2018 Балкан Велики