| Око за око |

[видео] Last Expedition и пријателите

Шефе

Joe Lana Junior ▪ тапани Brad Johnson ▪ бас Кире Најдовски ▪ гитара Давор Јордановски ▪ клавијатуриМикс и продукција • Давор Јордановски Видео монтажа • [...]
[видео] Фолтин

#ЕвропскиДенНаМузиката

[видео] Blackstate

Во живо во МКЦ #CrossШtream

[видео] Темпера

Дојди

Темпера се Тања Тас на вокал, Драган Гиновски Гино на гитара, Мите Димовски на тапани и Ѓоле Максимовски на бас гитара ▐ Гостин на оваа [...]
[видео] Funk Shui

Метеори

МУЗИКА И ЗБОРОВИ Funk Shui ПРОДУЦЕНТИ Ben Milchev & Funk Shui МИКС Ben Milchev ВИДЕО Funk Shui КАМЕРА Борис Ралев СЕТ ФОТО И ПОДДРШКА Александра [...]
[видео] Матеј Фолц и Дупер

Сменета

текст и вокали МАТЕЈ ФОЛЦ; ДУПЕР ▌музика МАТЕЈ ФОЛЦ; ДУПЕР ▌гитара БОРИС КАКУРИНОВ ▌студио АНГЕЛ ЌОСЕВ; ТРАЈЧЕ ЦВЕТКОВСКИ (ВИЗИЕР) ▌микс и мастеринг АНГЕЛ ЌОСЕВ ▌инструментал [...]
[видео] Глигор Кондовски

Path

видео монтажа ▄ Глигор Кондовски
[видео] Martix

Изморен

текст ▄ Martix микс ▄ Трајче Цветковски видео ▄ Дејан Андонов - Панк! снимени вокали ▄ Sygnius продуцент ▄ С.А.М.
[видео] Брука

Лудило

Музика: Брука Аранжман: Брука Текст: Дарко и Жарко Масларковски Снимено во: Студио 1060 Продуцирано: Дени Крстев, Васко Атанасоски, Брука Микс и мастеринг: Дени Крстев Гитара: [...]
[видео] Горан Таневски

My Way

Музика, аранжман и вокал▪Горан Таневски ǁ Текст▪Оливер Тевчев и Горан Таневски ǁ Гитара▪Марко Цветаноски ǁ Видеото снимено на реката Вилинска од Марко Петревски и Горан [...]
[видео] АнтиарТ

Облаци

аранжман Никола Бочваров и АнтијарТ • композиција Никола Бочваров и Leana Thaqi • тексти и вокали Leana Thaqi • бас гитара Никола Бочваров • гитари [...]
[видео] Rap Pozitiv, Love OT, Krtot

Карантин

продуцент RAY
[видео] Пиколомини

Копиле

Монтажа ГЛИГОР КОНДОВСКИОд албумот „Неиздадени: младост и одбрана LP“
[видео] Lepi Xhoni

Ти и јас [во живо на покривот на Домот на градежници]

Lepi Xhoni во живо на покривот на Домот на градежнициКултура во време на корона
[видео] Una

Fritz Lang

Видео ГЛИГОР КОНДОВСКИ Од албумот 'UNA LP' [ШАРЛА LP/DR017]
[видео] V.I.S-VOX

Сиво утро

МАРЈАН БОЈАЏИЕВ клавијатури РУБИН КАНТАР глас ПЕТАР ЈАНКОВ бас ДРАГАН ГИНОВСКИ гитара Снимател и микс ДРАГАН ГИНОВСКИ ноември и декември 2019 Продуценти VIS V.O.X Музика [...]
[видео] NBK ft. DJ Drazi Drags

Што е работа?

вокали NBK бит FAT FLOW скреч DJ DRAZI DRAGS микс и мастер BAZE DSC камера и монтажа ВЕНКО ШЕРЕМЕТКОСКИ
[видео] GL!TCH

Carbon Copy

◄ камера и монтажа ГОРАН СИМЈАНОСКИ ▪ музика TOBI SCHWARZ ▪ рап ДА ЏАКА НАКОТ ▪ скречови СТРАЈК ►
[видео] Кискинов

Златен час

Продуцент КИСКИНОВ Микс и мастеринг ТЕМЕЛКО АНДРЕЕВ (МA$$IVE) Видео МИТО НИКОВ / КИРИЛ ЃОРГИЕВ Thumbnail VNUG
[видео] YÖU

I, Brutalist во живо во Knobs Keys ‘n Stuff Studio

I live in an altered state, False idles are pushing me, closer and closer to the edge, deeper and deeper to the ditch I BREATHE [...]
[видео] Bernays Propaganda

Дојде живот

Од албумот „Втора младост, трета светска војна“ Камера • Тина Горовска Режија и монтажа • Тина Горовска
[видео] The Hip

Reality Overdrive

режија ЈАНЕ АЛТИПАРМАКОВ Музика THE HIP Камера НАТАША ГЕЛЕВА монтажа В. П. КАРТЕР, ДАРКО СТЕФАНОВСКИ, ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ настапуваат THE HIP, АЊА ИЛИЕВА, САЊА КОСТОВСКА Цртежи [...]
[видео] Баклава

Тиркиз

МУЗИКА Елена Христова СТИХОВИ Сибо ВИДЕО 091 РЕЖИЈА Јана Мишо ШМИНКА Ирена Сенокозлиоска СНИМКА, МИКС И МАСТЕР студиото „Алшар“ ПРОДУЦЕНТИ Andreas Hz и Ивица Јанкуловски [...]
[видео] Bernays Propaganda & Stojche

Zloben Funk

режија МИЛАН БЛАЖЕВСКИ камера ЈОСИП ЗДРАВКОВСКИ ИВАН ЗДРАВКОВСКИ МИЛАН БЛАЖЕВСКИ сценарио КРИСТИНА ГОРОВСКА
[видео] Суперхикс

Ана

« Mузика: Дарко Попов, Петар Младеновски и Борис Минов » Tекст: Дарко Попов » Aранжман: Суперхикс » Ана: Сара Анастасовска » Режија и монтажа: Благоја [...]
[видео] Фолтин

Ми се води љубов

танчерка ZARINA RONDÓN режија и монтажа MILENA VIITMAN кинематографија и колор градација ВЛАДИМИР ДИМОСКИ асистентка на продукција АНА АЛЕКСОВСКА
[видео] Rib

Chanson No.3

'Chanson No.3' е третиот сингл од истоимениот албумот на Rib. Rib се Јане Трајковски на гитара, Ивица Димитријевиќ на гитара и бас и Џано Куч [...]