| Рецензии |

El Columpio Asesino

Ballenas muertas en San Sebastian

На 6-ти декември 2012 година, еден кит беше исфрлен на Ла Конча плажата во Сан Себастијан, умирајќи пред очите на туристите – посетители на плажата. […]

Atom™ & Marc Behrens

Bauteile

Секој нов проект на Uwe Schmidt, најчесто претставен под името Атом™, е сабајлешно неделно чукање на црковната камбана. Секоја негова соработка со друг артист доловува […]

Utah Jazz

Portfolio LP

Luke Wilson или повеќе познат под името Utah Jazz нѝ го претставува неговиот четврт долгосвиречки проект наречен Portfolio.

Nux Vomica

Nux Vomica

Патот од дното до врвот – и обратно – неколкупати се изодува, но сè помеѓу не се повторува.

Twisted Sister

Stay Hungry

Нека не ве оттргне нивниот изглед и имиџ, слушнете го албумов, заслужува.

Caetano Veloso, David Byrne

Live at Carnegie Hall

Вториот заеднички концерт на Caetano Veloso и David Byrne

40 Thieves

The Sky Is Yours

40 Thieves се како автори (најверојатно и како диџеи), без никакви предрасуди кон стиловите во музиката.

Ras G & The Alkebulan Space Program

Spacebase Is The Place

Има нешто прекрасно лесно во градот Pueblo de Nuestra Señora la Reina de Los Ángeles del Río de Porciuncula (Градот на нашата Богородица кралица Анѓела […]