[преслушуваме] Astrolungs

Astrolungs [Sixtynine Records]

Astrolungs се: Fitz, Емил, Fat Cacko, Сајче и Мики. Снимано, миксано и мастерирано од Валентино Скендеровски во студио Enterprise (2017-2018).

16 септември 2018 Sixtynine Records