| |

100% работа, 100% талент и 100% среќа

Интервју со Бојан Слачала | Artan Lili, Stuttgart Online

На работниот состанок на Здраво Млади и Критика.мк пред некое време било решено дека токму јас треба да го направам интервјуто со фронтменот на Artan […]

Летечки Пекинезери

Dog Show

Летечки пекинезери се специфична група музичари со легитимно образование, со години минати во слушање и суштинска анализа на тон албуми и пристојно свирачко искуство. Разигран […]

Kitty, Daisy and Lewis

Kitty, Daisy and Lewis

Повикувајќи се, меѓу другото, на ритам и блуз џинови како Луис Џордан, кај кого јасно се препознава никулецот на рокенролот, тројца тинејџери од северен Лондон […]