| |

Го окупирав Wall Street во 84-та

интервју со Lydia Lunch

фотографии: Зден   Здраво Лидија, фантастично е да те имаме во Скопје, некои од нас го чекаа ова со години. Ја обожавам твојата работа и […]

Swans

The Seer

Вероотстапник / Apostate Ако земеш да ја видиш историјата на Swans, музичката патека на тој бенд е слична на искуствата на америчко момче кое си […]