| |

Anna O.

Подочњаци

“Тука мртов е секој ден јас и ти ти и јас мртви сме…”   Со оваа смела изјава искомбинирана со заразен мелодичен риф, кочанските Anna […]

Hardfaced

Dying Lake

Hardfaced се бенд кој повеќе од една деценија ја одржува во живот македонската хардкор/металкор сцена. Без разлика дали преку нивните веќе три албуми, локални концерти, […]

Lust For Youth

International

Во последниве неколку години една од поинтересните музички сцени секако е таканаречената New Way of Danish Fuck You, која се движи околу одличната Posh isolation […]