| |

Го презентираме Куманово насекаде

интервју со Филип Михајловски од Khara

  Khara – од каде името за групата, значењето/потеклото? Според монголската митологија, Кара е името на првиот шаман, што враќал мртви луѓе во живот. Приказната […]

СКречови на винил а не пластика | DJ Гоце

Скречови на винил а не пластика by Kritikamk on Mixcloud   tracklist: S.A.F. – Концерт интро (vinyl ver.) S.A.F. – Фатаморгана General Woo ft. Sett – Suma […]