| |

Mooger Fooger

Продолжи да сонуваш

Новиот „Пакет аранжман” на македонски. Делото на сјајната генерација вдахновени музичари и уметници на 21. век. Оригинално наречени Mooger Fooger, е најновиот бенд од Скопје, […]

Archie Bronson Outfit

Wild Crush

Првин беше “кокос”, па дојде “дивиот флерт”. Симпатично замислено и цврсто отсвирено, со многу гаражно рокање и психоделија. Сето тоа штима доколку не знаеме какви […]

Midge Ure

Fragile

Мошне софистицираниот албум на фронтменот на Ultravox се открива кога длабоко ќе влезете во него. Открива многу, но и сокрива сплет на лесен synth-pop и […]