| |

Uner

Tune 432

Uner е диџеј и продуцент од висок профил. Особено диџеј, бидејќи е букиран по приближно 10 пати месечно во цел свет. Би рекол дека и цените […]

Legowelt

Crystal Cult 2080

Кога ќе го видите/чуете Legowelt како зборува за својата опрема за музичка продукција (што ја има буквално на тони), ќе си помислите дека станува збор за тотален […]

Модерното | Кесма

Модерното | Kesma by Kritikamk on Mixcloud   Tarjei Nygård & Are Foss – Zehran Florinsz Janvier – Zeb (Llieno’s “Big Apple” Remix) Blackbelt Andersen […]

Vermont

Vermont

Дека им го имам меракот на еден куп „артисти„ што издаваат за Kompakt, тоа е точно, па оттаму лесно се фати во радарот и новото […]

40 Thieves

The Sky Is Yours

40 Thieves се како автори (најверојатно и како диџеи), без никакви предрасуди кон стиловите во музиката.