| |

[преслушуваме] Hardfaced

Dreamless Slumber At The Shores Of Youth [Diehard Records]

Download article as PDF

[преслушуваме] Kanton6Teichman Quintet

Interactive Music Lab (Skopje Sessions) [PMG Jazz]

Download article as PDF

[видео] SEERma

Евгеника

Download article as PDF

▪ а р х и м у з ▪

Музичката критика преку архивирање, преглед и дијалог

Download article as PDF

„Гитаријада Куманово 2019″

29 ноември 2019 Занаетчиски дом – Куманово

Download article as PDF

Тајландѓаните Stylish Nonsense вечерва на мултимедијалниот фестивал „Под зејма полесно се дише“

11 ноември 2019 21:00 Ла Кања

Download article as PDF

[видео] Летечки пекинезери

Салон за дотерување МTV Unplugged

Download article as PDF

Гитаријада Куманово 2019

29 ноември – 1 декември 2019 плоштад Куманово, Занаетчиски дом

Download article as PDF

[преслушуваме] Страјк

Низ мојот живот

Download article as PDF

[видео] Светлост и Odron Ritual Orchestra

Towers » Alone Together » Across the wall and down with the ship

Download article as PDF

[видео] Кирил Џајковски и Lion D

Red Safari

Download article as PDF

[видео] Smut

Три куршума

Download article as PDF

[преслушуваме] Последен Удар

Не сме како вас [самоиздание]

Download article as PDF

[видео] Паркети

Ебиветер

Download article as PDF

ECM Records во фокусот на 38. Скопски џез фестивал

17-20 октомври 2019 МОБ, МКЦ, Епицентар

Download article as PDF

[видео] Culture Development

За некој друг

Download article as PDF

[преслушуваме] Bramha Trio

Painting

Download article as PDF

[видео] Sweet Rapscallions

Funny

Download article as PDF

[преслушуваме] ЕБСФ

ЕБСФ [самоиздание]

Download article as PDF

[видео] ЕБСФ и Куп Де Грас

Флексам

Download article as PDF

[преслушуваме] Светлост

Odron Ritual Orchestra [PMG Jazz]

Download article as PDF

[видео] Искра

Raindrops

Download article as PDF

[видео] Shock Troopers

Глуво доба

Download article as PDF

[преслушуваме] Angza

Импулс на морбидно себе

Download article as PDF