| |

[преслушуваме] Vehementor

Dungeons Of Grotesque Symmetry [Satanath Records ∣ MurdHer Records]

Download article as PDF

Експлозија на театарскиот минимализам

Кон претставата „Сè уште без наслов“ во режија на Томи Јанежич, Словенско младинско гледалишче

Download article as PDF

[преслушуваме] Бон Праскиза

Камстејп [MVRSVR]

Download article as PDF

[видео] Душко Јаневски

091

Download article as PDF

[преслушуваме] Пиколомини

Светот е Мајкл Џексон EP [Шарла]

Download article as PDF

[видео] Next to Silence

@ Соба 316

Download article as PDF

[видео] SEERma & Little Fish

Добро

Download article as PDF

[преслушуваме] Babilonci

Zakaj su ubili Satana? [Балкан Велики]

Download article as PDF

[видео] Djaikovski Ft Lion D

Music Man

Download article as PDF

[видео] Баклава feat. Darko Rundek

Рузмарин

Download article as PDF

[видео] Ahmed Burić и Тони Китановски

Господар Скопја

Download article as PDF

[преслушуваме] Поповски Тасевски квартет

Параходот [Jazz Fortnight]

Download article as PDF

Музичко-ликовен настан по повод пет години од издавачката куќа Шарла

22 јуни 2019 Ла Кања 21:00

Download article as PDF

[видео] Chalgia Sound System

Тихувај

Download article as PDF

[преслушуваме] Bosh festival

Bosh compilation

Download article as PDF

[микс] Која е твојата утопија?

Шарла: 5 чекори поблиску

Download article as PDF

Казимир

̶#̶ ̶н̶ ̶и̶ ̶к̶ ̶о̶ ̶г̶ ̶а̶ ̶ш̶ ̶#̶ ̶с̶ ̶е̶ ̶в̶ ̶е̶ ̶р̶ ̶н̶ ̶а̶ ̶#̶ ̶с̶ ̶а̶ ̶м̶ ̶о̶ ̶#̶ ̶м̶ ̶а̶ ̶к̶ ̶е̶ ̶д̶ ̶о̶ ̶н̶ ̶и̶ ̶⌧̶ ̶а̶   [Критика 053]

Download article as PDF

[преслушуваме] К

Музика за плашење деца и нервирање возрасни [Балкан Велики]

Download article as PDF

Денес започнува Скопскиот викенд на гордоста

7-9 14-15 јуни 2010 МСУ МКЦ Кино Култура Станица 26 ShortBus

Download article as PDF

Музиката од документарниот филм „Мојот превртен свет“ на плоча

11 јуни 2019 Ап(о)тека МКЦ

Download article as PDF

[преслушуваме] Mammoth & Yashem

Guilty Pleasure EP [Шарла]

Download article as PDF

Пост-панк кантавторот Howie Reeve концертно во Скопје

6 јуни 2019 Ла Кања 21:00

Download article as PDF

[преслушуваме] Л.Д. Пистолеро

Далеку

Download article as PDF

[видео] PMG Kolektiv

Ајде мали

Download article as PDF

Светска музика на 18-тото издание на ОФФест

3 – 8 јуни 2019 МОБ МКЦ Епицентар

Download article as PDF