| |

[преслушуваме] Дактили

Ventana de Pasillo EP [самоиздание]

Download article as PDF

[видео] Kуп Де Грас

Пактот

Download article as PDF

[преслушуваме] Shock Troopers

Глуво доба [DieHard Records]

Download article as PDF

[видео] Chromatic Point

Stamp

Download article as PDF

[преслушуваме] Nas

Hromi Dub EP [Балкан Велики]

Download article as PDF

[видео] Паркети

Danny Boy

Download article as PDF

[видео] Prince$$ Donatsu

Битола

Download article as PDF

[преслушуваме] Undone

NewClear Reactions [самоиздание]

Download article as PDF

[видео] Димитра

Скурчено ми е од празни муабети

Download article as PDF

[преслушуваме] Димитра

Празни муабети EP [Шарла]

Download article as PDF

Grandmaster Flash утревечер во Скопје

26 февруари 2019 Станица 26 21:00

Download article as PDF

[преслушуваме] Void

Dune

Download article as PDF

[видео] Суперхикс

Модерна љубов

Download article as PDF

[видео] Anna O.

Слоботомија

Download article as PDF

[видео] Last Expedition

Hey Ho

Download article as PDF

[видео] Видиновски feat. Мирко Попов

Сакам

Download article as PDF

[преслушуваме] Нема Лабаво

Има ли место за сите во филмот [самоиздание]

Download article as PDF

[видео] ДУПЕР

Ние сме 2

Download article as PDF

[преслушуваме] Симон Киселички

Same No More [самоиздание]

Download article as PDF

[преслушуваме] Димитар Додовски

Предели [Hibernate]

Download article as PDF

[преслушуваме] Леонард

АнРакија и УкРАНИУМ [Балкан Велики]

Download article as PDF

[видео] My Tear и Петар Младеновски

Последниот Дедо Мраз

Download article as PDF

[преслушуваме] Rib

Rib [МКЦ Скопје/Kran Records/Green Hill Records]

Download article as PDF

[преслушуваме] ESC Life

Born to Be Mild [PDV Records, Last Exit Music, Ill in the Head Records, Bartolini Records]

На овој албум ESC Life се Нара, Елвис, Анте и Андро, со мала помош од нашите пријатели: Mark Mrakovčić: faux Hammond на 5, пратечки вокали на […]

[преслушуваме] 3Grama & $ilent G

Мрази, хејтај [PMG Recordings, Humble Origins]

Валентин Костадиновски – Тино 3Grama Гоги Полизов $ilent G Текст: 3Grama Музика: $ilent G и DЈ Veligden 24 ноември 2018 PMG Recordings, Humble Origins     Download […]