| |

Grey

EP

Кратко но брутално слатко. Вака комплетен студиски материјал од страна на македонски бенд до краткиов албум од 4 песни немав слушнато до сега. Напоменувам „студиски“ […]

Twisted Sister

Stay Hungry

Нека не ве оттргне нивниот изглед и имиџ, слушнете го албумов, заслужува.