[преслушуваме] Avadarxi Quartet

(Waiting at the) Turnstiles [KING GONG Internacional]

►Нинослав Спировски [кларинет / тенор саксофон] Јордан Костов [армоника] Дамјан Грујо [перкусија] Дени Омерагиќ [контрабас / електроника] ► Сите композиции на Грујо / Костов / Омерагиќ / Спировски ► Продуцент: Дени Омерагиќ ► Снимено од Ален Хаџи-Стефанов во кино Фросина, Скопје, 11 јануари 2019 ► Миксано од Дени Омерагиќ и Нинослав Спировски во Blue Town Studio, 2 декември 2019 ► Микс инженер: Александар Џо Господов ► Омот фотографија: Ана Ивановска ►