[преслушуваме] Babilonci

Na ulici, u prolazu [Балкан Велики]

Babilonci се Miki pjevač (ofingeri i koridor X) i Lutajuči dj Zdena. Снимено во 2018 во домот на Miki pjevač во Бачка Топола и неколку  песни дома кај Edin Džambić (Onaj dječak). Во тој состав имаа три настапи во Суботица, Нови Сад и Земун.