[преслушуваме] Babilonci

Zakaj su ubili Satana? [Балкан Велики]

Снимено во студиото "Green zone"

Главен и одговорен за снимањето и продукцијата беше Hrvoje Stančina hrc

Свиреа Robert Bušić-Buš, Aleksandar Stojković st, Hrvoje Stančina hrc и Zdenko Franjić

Песните се направени на лице место, без проби и вежбање на зададена тема на стиховите на Ivica Čuljak-Kečer II