[видео] Баклава

Тиркиз

МУЗИКА Елена Христова СТИХОВИ Сибо ВИДЕО 091 РЕЖИЈА Јана Мишо ШМИНКА Ирена Сенокозлиоска СНИМКА, МИКС И МАСТЕР студиото „Алшар“ ПРОДУЦЕНТИ Andreas Hz и Ивица Јанкуловски АРАНЖМАН Елена Баклава МУЗИЧАРИ Елена Баклава ВОКАЛ Дејан Теодосиевски ВИОЛОНЧЕЛО Драган Стојковски БАС Игор Стевковски ТАПАНИ Ченгиз Ибрахим КАНУН Петар Христов КЛАРИНЕТ Трајче Ристов ДАРБУКА