[преслушуваме] Пиколомини

Бела птица, црн бран [Шарла]

Музика, текст и аранжман: Давид Ангелевски. „Викторија“ текст на Кристина Горовска. „Дева“ текст на Блаже Конески (песните Бура, Жед и Грабеж). „Само на еден ден“ вокал Соња Димитриоска „Викторија“ вокал Кристина Горовска. „О Граѓани“, „Понекогаш слобода“ и „Дева“ вокал Надежда Рубен. Снимено во ФК Градски Ѕид. Продуцент: Давид Ангелевски. Фотографија на омот: Иван Илиев.

6 септември 2018 Шарла