[преслушуваме] Bernays Propaganda

Втора младост, трета светска војна [Moonlee Records, Geenger Records, Ill in the Head, Поп Депресија, Балкан Велики]

Bernays Propaganda на оваа плоча се: Кристина Горовска ‣ вокал, Васко Атанасоски ‣ гитара, бас, вокал, перкусии, ритми, Дени Крстев ‣ гитара, бас, клавијатури и програмирање, Раде Јордановски ‣ бас, Кристијан Лафазановски ‣ тапани и тарабука + Александар Ниниќ ‣ тромбон и туба на 1 и 2, Вилијам Баракоски ‣ труба на 1 и 2, Mike Watt ‣ бас на 8, Тони Китановски ‣ гитара на 8, Борче Марковски ‣ вокал на 6, Стојче Цветановски ‣ програмирање на 9. Снимано, миксано и мастерирано од Дени Крстев во Студио 1060, Скопје/Македонија (jуни 2018-јули 2019) ‣ Продукција: Васко Атанасоски ‣ Дизајн на омот: www.radnja.hr ‣ Фотографија: Зденко Петровски ‣ Извршен продуцент: Васко Атанасоски.

Moonlee Records (HMRL049) www.moonleerecords.com ‣ Geenger Records (GNGR076) www.geengerrecords.com ‣ Ill in the Head (ILL034) www.illinthehead.com ‣ Поп Депресија (PD025) www.popdepresija.com ‣ Балкан Велики (BV094) balkanveliki.bandcamp.com