[видео] Blackstate

Tulips

Од надоаѓачкото деби EP “While the World’s on Fire” на Blackstate за PMG Recordings и Treble Trouble Records ▪ дигитално издание: 18 јануари 2020 ▪ физичко издание: 1 февруари 2020) ● Напишано, продуцирано, изведено, дизајнирано и режирано од Филип Тасевски Фиц a.k.a Blackstate ● Видео: Стефан Рајхл • камера и фотографија