[преслушуваме] Brooka

До преѓе [самоиздание]

Brooka

До преѓе

Музика, аранжман, вокал, текст и извршен продуцент ▶ Дарко Масларковски и Жарко Масларковски
Гитара, аранжман и извршен продуцент ▶ Александар Савовски
Тапани ▶ Љупчо Симоновски
Саксофон, аранжман и извршен продуцент ▶ Валентин Видовиќ
Гитара, аранжман и извршен продуцент ▶ Зоран Велковски
Снимател, микс, продукција и мастеринг ▶ Ивица Јанкуловски - Штраф
Дизајн на омот ▶ Стивенс Апостолов