[видео] Брука

Лудило

Музика: Брука
Аранжман: Брука
Текст: Дарко и Жарко Масларковски
Снимено во: Студио 1060
Продуцирано: Дени Крстев, Васко Атанасоски, Брука
Микс и мастеринг: Дени Крстев
Гитара: Александар Савовски Кришо
Бас : Александар Новковски
Бубањ: Лупчо Симоновски Јо
Сакс (Алт и Баритон ): Валентин Видовиќ
Вокали: Жарко и Дарко Масларковски
Перкусии: Васко Атанасоски и Лупчо Симоновски ЈО
Пратечки вокали: Сите + Васко Атанасовски и Идриз Амети
Видео извор: youtube
Режија: Дарко и Жарко Масларковски
Монтажа и пост продукција : Жарко Масларковски
Илустрација: Иван Ѓеоргиевски НОМАДУЗ
Анимација : Филип Зашков
Анимација на Текст: Љупчо Спировски

Ти текнуе ли на киро прв свитка кичма спушти гард ФИРОМ
Б.Ц. вокер све им даде октопод олигарх
Љубче бичка сичко спичка ГОЛЕМО им беше увото
влета Али нема шали Бучко Хари криминали

Лудило лудило нормалните се во бардовци
Лудило лудило државата ја сторија ЛУДНИЦА
Лудио лудило нормалните во Демир капија
Лудило лудило државата е КАЛАКУРНИЦА
Никој не ти може ништо Никола у Будимпешта
врати ни ги парите не се враќај ТИ
Поголемо зло од тебе само Зоки антихерој муртински
ИМЕТО го продаде ко посебна салама

Лудило лудило нормалните се во бардовци
Лудило лудило државата ја сторија ЛУДНИЦА
Лудио лудило нормалните во Демир капија
Лудило лудило државата е КАЛАКУРНИЦА
Имам едно прашање дали остана некој нормален
кај што главен рекетар је Боки тринаес
кај што судството Кацар Сваровски
НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР
Кај шо пајакот удира џандар
кај шо народот е црна овца црна овца

Лудило лудило нормалните се во бардовци
Лудило лудило државата ја сторија ЛУДНИЦА
Лудио лудило нормалните во Демир капија
Лудило лудило државата е КАЛАКУРНИЦА