[видео] Брука

Кривина

Режија ▶ Дарко Масларковски. Камера ▶ Кристијан Теодоров и Никола Гаврилов Путица. Монтажа ▶ Жарко Масларковски. Организација ▶ Снежана Масларковска. Сценарио ▶ Дарко Жарко Масларковски. Кастинг – Папет мастер ▶ Чарли кловн Спасев. Секретарка: Теодора Костовска. Жешки административки ▶ Илма Пачариз и Анастасија Стошиќ. Јустиција ▶ Симона Сиљаноска. Пекар ▶ Андреј Илиевски Велики. Студент ▶ Јован Саркањац Џон. Мајстор ▶ Александар Савовски Кришо. Месар ▶ Лупчо Симоновски Јо. Доктор ▶ Валентин Видовиќ Вали Сакс. Полицаец ▶ Дарко Масларковски Буке. Дечко од општина ▶ Кристијан Гиноски Бачко. Момак од влада: Атанас Сотировски Жолтиман. Поп ▶ Жарко Масларковски Чико.

Музика ▶ Брука. Аранжман ▶ Брука и Ивица Јанкуловски Штраф. Текст ▶ Дарко Жарко Масларковски. Снимено во Алшар студио 2018. Продуценти ▶ Брука и Ивица Јанкуловски Штраф.

Од албумот „До преѓе“ на Брука