[преслушуваме] Стагнатор

Цена на независност [самоиздание]

Албумот „Цена на независност“ е напишан некаде во периодот 2011-2012, снимен е во 2016, објавен во 2018 година. Матеј Јошевски – гитара и вокал, Марко Ковачевиќ – тапани и вокал, Иво Павловски – бас и Љубинко Ѓеќиќ – вокал.

 

15 декември 2018 самоиздание