[видео] Chalgia Sound System

Тихувај

Прв сингл / видео од новиот албум на Chalgia Sound System Тихувај

Директор на фотографија и сет Гоце Наневски

Режија и монтажа Тања Рибарска

Аудио снимено во Студио Профундус

Инженер, микс и продуцент Дориан Јовановиќ

Добрила Грашеска вокал

Александра Кузман виолина

Дориан Јовановиќ уд, бас, електроника

Бошко Мангаровски канон

Филип Крстевски перкусии