[видео] Chromatic Point

Stamp

Видео за песната Stamp: Баже Ангеловски. Миксано и продуцирано од Евгениј Каревски-Гени. Гитарите продуцирани од Бобан Василески.

Chromatic Point се Душко Ичев на клавијатури, Ален Спасевски на бас гитара и перкусии, Христијан Ристески на гитара и Филип Јездиќ на тапани.

Хор машки вокали: Душко Ичев, Ален Спасевски, Христијан Ристески, Иван Еминовиќ и Кренар Исмаили. Женски вокали: Мартина Нанеска, Магдалена Кочоска, Витанова Јаворка, Андреа Мирческа и Анџела Јанковиќ. Хорот на видеото: Јелена Симоновска, Магдалена Кочоска, Мартина Нанеска, Витанова Јаворка, Валбона Фазлиу, Андреа Мирческа, Барбара Спасевска, Наталија Пипонска, Андреј Велковски, Димитар Спироски, Филип Аврамов, Христијан Аврамов, Ангел Спироски, Дејан Ичев и Томе Симоновски.