[преслушуваме] Cobalt Code Unit

Rural [PMGJazz]

Благојче Томевски [кларинет, сворче, ударни, вокали]
Благоја Глигоровски [гитара, синтисајзер]
Драган Теодосиев [тапани]

Компонирано од Б. Томевски, Б. Глигоровски и Д. Теодосиев ▀ Снимено во Алшар студио од Ивица Јанкуловски на 1 март 2020 ▀ Микс и мастеринг: Владан Дробицки ▀ Извршни продуценти: Владан Дробицки и Мирко Попов [за PMGJazz]