[видео] Culture Development

За некој друг

• Снимено, миксано и мастерирано во студиото Алшар од Ивица Јанкуловски • Culture Development се Александар Макаловски, Стефан Дојчиновски и Никола Исаиловски •

Ќе мислиш дека ова е за некој друг.
Ќе мислам пројде минута.
Ќе мислам на иднина.
И така само на мисливе можам да се наслонам.
И така, виси за џабе ракава.
Oд немање потпорa прекинав и да ја осеќам.
Веќе долго не ја користам.
Целата страна кризира за топлина.
Другата е сама со години.
Уште мислам на рамото кајшто штрчеше коската.
Не дава, не сака, знае дека не си ти.
Знае дека не е ко твојата.
Половина што никогаш нема да ја заборавам.