[преслушуваме] Димитра

Празни муабети EP [Шарла]

Музика, текст и аранжман: Димитра Чилевска
Вокал: Димитра Чилевска
Втор вокал на „Сенки“: Кристина Ставревска
Мастеринг: Amon-dur Musick Studio

20 февруари 2019 Шарла