[видео] 21 век

Дај ми колкови

Вториот сингл од истоимениот деби албум на 21 век. Режија и монтажа: Милан Блажевски. Сценарио: Милан Блажевски и Васко Атанасоски. Главна актерска улога и ко-сценарист: Оливер Митковски. Камера: Милан Блажевски, Јосип Здравковски и Борис Таковски.

Балкан Велики 2018