[видео] FIN Project & Kaly ft. Васко Атанасоски & Tena Rak

Дај некој благослов

Официјално видео за песната „Дај некој благослов“  од албумот “RE: vision” на FIN Project. Музиката компонирана, аранжирана и продуцирана од Никола Стојковски. Текст: Васко Атанасоски. Сцените се земени од филмот „Малиот бог на љубовта“, напишан, режиран и монтиран од Жељко Сошиќ. Продуцент: Жељко Сошиќ / Dogma studio – Подгорица. Роберт Јазаџиски / Кавал филм – Скопје, Ратко Јовановиќ / Горатон – Подгорица. Копродуцент: Бранислав Срдиќ /A Atalanta – Љубљана, Роберт Јазаџиски / Кавал филм – Скопје. Директор на фотографија: Димитар Попов. Музичка видео монтажа: Атанас Георгиев. Главни улоги: Никола Ристановски, Нина Виолиќ, Милан Гутовиќ, Светлана Бојковиќ, Бранимир Поповиќ и Нада Вукичевиќ.