[преслушуваме] Дактили

Рандом дестинација

· МИЛАН АТАНАСОВ вокал СТАВРЕ АНГЕЛКОВ гитара СТОЛЕ ВЕЛКОВ бас ДУШКО МАНУШЕВ тапани · Снимено во студио Алшар, јули 2019 - јануари 2020 · Микс, продукција и мастеринг ИВИЦА ЈАНКУЛОВСКИ ШТРАФ · омот дизајн НИКОЛА ПИЈАНМАНОВ ·