[видео] Дактили

Убав ден

Музика, текст и аранжман ДАКТИЛИ Аудио снимање, микс и мастер ИВИЦА ЈАНКУЛОВСКИ | АЛШАР СТУДИО Видеографи БОЈАН СТАНИШЛЕВИЌ и СТОЛЕ АНГЕЛОВ Асистент на камера ДЕНИ АПОСТОЛОВ Монтажа БОЈАН СТАНИШЛЕВИЌ Дронограф Бојан Станишлевиќ. На видеото се појавуваат ДАКТИЛИ, БОЈАН СТАНИШЛЕВИЌ и ТОМЕ МИХАЈЛОВ. Дактили се МИЛАН АНАСТАСОВ вокал СТАВРЕ АНГЕЛАКОВ гитара СТОЛЕ ВЕЛКОВ бас и ДУШКО МАНУШЕВ тапани