[преслушуваме] Дактили

Ventana de Pasillo EP [самоиздание]

EP-то “Ventana de Pasillo” на Дактили снимено во живо на Лузер фест на 7-ми декември 2018.
Снимател: Ненад Трифуновски.
Дизајн на обвивка: Внуг.
Дактили се Сватре Гринер на гитара, Столе Велков на бас и Душко Манушев на тапани.