[преслушуваме] Пиколомини

Дева EP [Шарла]

Музика, текст и аранжман – Давид Ангелевски. Втор глас во „Дева“ – Надежда Рубен. “Ride above” – со Tribute To Dead Gentleman. Снимено во ФК Градски Ѕид, Скопје. Продуцент – Давид Ангелевски. Дизајн на омот – Тања Вукобрат и Давид Ангелевски. Фотографија – Зденко Петровски.

 
4 јули 2018 Шарла EP/DR021