[видео] Brooka band

До преѓе

Музика: Brooka band. Текст: Дарко и Жарко Масларковски. Аранжман: Зоран Велковски и Валентин Видовиќ. Сними микс и мастеринг: Ивица Јанкуловски-Штраф. Режија: Дарко Масларковски. Камера: Кристијан Теодоров. Монтажа и постпродукција: Жарко Масларковски. Кастинг: Таткото > Виктор Петров-Викса, Мајката > Александра Томиќ-Але, Трајче > Андреј Бојкоски, Вереник > Иван Николовски. Вереничка > Мери Георгиевска. Во улогите на баби и дедовци, гости и кафански персонал се појавуваат членовите на Brooka band.