[преслушуваме] Мариналеда

Драги [Балкан Велики]

Вокал и гитара: Марко Новески. Тапани: Владо Крстевски. Бас: Благоја Камчевски. Музика: Мариналеда. Текст: Марко Новески. Аранжман: Мариналеда. Дејан Мердовиќ-Дежан: вокали на „Ќе те боли малку“. Цртеж на омот: Синиша Цветковски. Дизајн на омот: Благоја Камчевски. Продуцент: Васко Атанасоски и Мариналеда. Снимено, миксано и мастерирано од Дени Крстев во [Студио 1060] во периодот јануари – јуни 2018.

12 јуни 2018 Балкан Велики