[видео] ДУПЕР

Ние сме 2

Режија: Томи Акимовски. Камера: Томислав Живковиќ. Монтажа: Иван Костадинов
Музика, текст и аранжман: ДУПЕР
Снимање, микс и мастер: Ангел Ќосев (студио „Подрумот“) и Драги Иванов.