[преслушуваме] Ekonomski Tehničari

Ekonomski Tehničari EP [Балкан Велики]

· Економски техничари се Hans Piti Orli, гитарист на групата Горибор и Lutajući DJ Zdena, бидејќи и двајцата завршиле економско училиште · Имале еден настап на Nisville Jazz Festival · Поезија: Zdenko Franjic, Saša Lović, Lou Profa и Hans Piti Orl ·