[преслушуваме] Фуснота

EP [самоиздание]

Златко Андоновски .гитари и вокали | Никола Димески .тапани | Никола Гижаровски .бас | Љупчо Спиров .гитари и вокали | Емилија Дичковска .вокал | Христијан Николовски .тапан | Снимено, миксано и местерирано од Гени Каревски.

16 март 2018 самоиздание