[преслушуваме] Undone

Everything Is New Under The Sun [самоиздание]

Андреј Анастасов: тапани, Мустафа Мусо Јонузовски: бас, Владимир Каевски: клавијатура, Дарко Тасевски: гитара, Филип Бошевски: гитара и Ronit Bergman: вокал, гитара. Гости: Yoram Gur: гитара на Future Is Good, Andrey Bergman Janevski: вокал на Questions To Answers (Album mix). Обвивка: оригинално дело на Вукосава Раденовиќ. Дизајн на обвивка: Филип Митров. Сите песни и текстови се на Ронит Бергман. Сите песни беа подхранети, развиени и одгледани од Undone. Продуцирано од Дарко Јаневски со Undone. Снимено и миксано од Дарко Јаневски. Мастерирано од Carim Clasmann во Fish Tank Studio.

2 јуни 2018