Undone

Family

undoneF

 

Undone го најавуват нивниот нов албум – Family. Ronit Bergman, Noga Shatz, Андреј Анастасов и Мустафа Јонузовски на албумот донесуваат 10 нови композиции, сите напишани од Ронит, а аранжирани од бендот. Family е снимен и миксан од Дарко Јаневски и Владимир Каевски.

Албумот е реализиран како дигитално издание на нивниот Bandcamp, Наскоро очекувајте и 12″ винил во ограничен тираж.